sâmbătă, 5 octombrie 2013

Mihaela Radulescu cere o suma piperata si are pretentii de super fita

Mihaela Radulescu nu uita ca este una dintre cele mai cunoscute si apreciate femei din Romania, asa ca isi vinde serviciile de prezentator de evenimente contra unei sume substantiale! Iar la onorariu, se adauga transportul cu avionul si cazare!


Fosta realizatoare a emisiunii "Duminica in familie" a hotarat in urma cu ceva timp sa se mute de pe plaiurile mioritice, in favoarea unui stat mic, dar preferat de elitele financiare ale planetei. Vedeta s-a stabilit la Monaco, impreuna cu fiul ei, iar acolo se bucura de o viata linistita si se dedica baiatului ei, Ayan.
Totusi, diva nu a uitat complet de showbizul din Romania, unde a fost una dintre cele mai apreciate vedete feminine, si se mai intoarce din cand in cand in calitate de invitat la emisiuni sau de prezentator al unor evenimente importante. Dar bineinteles ca pentru suma corecta! Se pare ca Mihaela pretinde suma de 3500 de euro pentru a prezenta o sindrofie mondena, dar doar daca evenimentul se ridica la standardele ei. Daca nu, spune "pas" fara ezitare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu