joi, 6 septembrie 2012

Forumurile de webmasters si utilizatorii lui




Doresc sa va povestesc putin despre forumurile de webmasters unde se cumpara domenii, se vand site-uri si diverse lucruri legate de viata de webmasters. Eu de ceva timp frecventez site-ul arenaweb pentru diverse servicii pe care le prestez, vand domenii si cumpar. Pe acest forum se afla foarte multe oferte de domenii, site-uri, ba chiar se vand cupoane adwords, ceea ce intr-un fel este ilegal. In fine nu este nimic legal in tara asta, filmele online sunt peste tot pe internet, in mod normal filmele ar trebuii platite, insa lumea mai nou se uita online. Auzi cate pe vreunu " sunteti niste prosti cu site-ul vostru de filme online " sau ca nu stiu ce nu are, adica stai putin omule tu te uiti gratis la un film care in mod normal ar trebui sa il platesti. Acest lucru nu iti este clar ? tu te uiti datorita noua pentru ca ne putem la bataie un risc la urma urmei, ca daca persoanele cu filme online ar fi prinse ar putea fi arestate.

Chestia cu forumurile de webmasters de la un timp a inceput sa fie frecventata de pusti, de copii la urma urmei care isi deschid si ei un site fara sa stie nimic sau cu ce se mananca seo. Pentru a putea deschide un site trebuie sa aveti niste cunostiinte macar minime de html, php, css. Ce fac acum copiii ? Isi fac si ei un site si pur si simplu incep sa copieze de la alt site totul. Article copy-paste si te trezesti la un moment dat ca blog-ul sau site-ul tau este copiat 100% de un altul si altul si tot asa, si ajungi ca site-ul tau sa nu mai aiba continut unic ceea ce te costa foarte mult in google daca doriti un PR cat mai mare.

O alta problema a "pustilor" a copiilor este tzeapa. Ei sunt cei care dau tzeapa pe net cu anumite chestiuni la care noi nici nu ne putem gandii. Eu personal cunosc cativa tzepari care spune lumea despre ei multe lucruri urate, si sincer ii sustin pentru ca si pe mine a vrut sa ma traga in piept insa nu a reusit sa fara acest lucru. Eu lucrez de mult timp in acest domeniu, si am inceput sa cunosc persoanele care doresc sa traga tzepe sau care doresc sa iti faca rau. Trebuie in primul rand sa nu cumparati de la persoane care nu stiti nimic. Un forum dedicat webmasterilor este perfect pentru tranzactii, insa inainte de a comanda ceva de la acea persoana trebuie sa va informati putin despre ea. In primul rand daca a mai facut tranzactii, daca este serios si daca este expert in domeniul acela.

 Trebuie avuta foarte multa grija, pentru ca unii poate vad 10 euro putini, altii vad o avere. Aud pe unii : Da-mi te rog 50 de centi ca nu imi ajunge sa cumpar un script. Eu nu pot intelege chestiunile astea adica tu vrei sa spui ca toti banii tai ii dai intr-un script ? adica mancare nu, loc de dormit nu, sau cum este chestia ?  Eu nu am sa inteleg acest lucru niciodata. Ideea sta in felul urmator aveti multa grija cu cine colaborati si in cine aveti incredere, pentru ca cel mai bun prieten va poate trage in piept, ca asa e mai nou prietenii iti da tzepe pentru ca stie ca ii esti prieten si nu o sa ii faci mult rau.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu