miercuri, 24 octombrie 2012

Supa de Laptuci - Reteta online Gratis



Ingrediente : 3 salate potrivite, 100g costita afumata, 80ml untdelemn, 2 cepe, 1 legatura de ceapa verde, 2 oua, zeama de la o lamaie, sare, piper, patrunjel, marar, 1 litrii de apa.

Mod de preparare :

Costita se taie cuburi mici si se prajeste in untdelemn. Salatele se desfac in foi, se spala si se taie bucatele, se freaca cu sare si se scurg. Ceapa se curata si se toaca marunt sau se da prin razatoare. Se inabusa in grasime impreuna cu costita si salata. Se adauga 1 litru apa fierbinte, se potriveste de sare si piper si se lasa sa se fiarba pana se inmoaie costita. Ouale se fac omleta, se taie in bucati si se pun in supa. Se presara patrunjel si marar tocate si cand se serveste sea dauga zeama de lamaie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu