vineri, 19 octombrie 2012

Rosii umplute cu salata de vinete - Reteta Online 2012



Ingrediente : 6 rosii potrivite, 3 vinete, 1 galbenus, 150ml ulei, 1 ceapa, 6 masline, 1 ardei, patrunjel verde.

Instructiuni pentru preparare :

Rosiile se pregatesc ca pentru reteta anterioara. Vinetele se coc la foc iute, se curata de coaja si se lasa pe un fund usor inclinar sa se scurga. Dupa ce s-au scurs bine, se toaca cu un cutit special de lemn, si se amesteca cu galbenusul  si uleiul. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se acopera cu ceapa tocata fin, iar in mijloc se decoreaza cu cate o maslina.
Ardeiul se taie in felii subtire, rotunde si se aseaza ca o toarta la cosuletul format din rosii. La baza lor se decoreaza cu doua frunzulite de patrunjel verde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu